Jesensko srečanje Mercedes-Benz kluba Slovenija

9. okt. 2021

Za letošnjo zaključno vožnjo in hkrati obeleženje 15-letnice našega kluba smo organizirali krožno panoramsko vožnjo od Ljubljane do Cerkniškega jezera in nazaj proti Ljubljani. Ampak nismo prišli čisto do Ljubljane, saj je osrednji dogodek bil kostanjev piknik v Brezovici z nenapovedanimi spremljajočimi aktivnostmi.

Dan smo začeli pred Autocommercem, kjer smo parkirali naše starodobnike ter vstopili v salon. Tam smo si v miru ogledali aktualno ponudbo Mercedes-Benz in si privoščili kavo z rogljičkom.

 

 

Okrepčani smo sedli v avtomobile in odpeljali po stari cesti skozi Vrhniko proti Cerkniškemu jezeru. Po krajšem postanku ob okrepčilu in fotografiranju smo zaradi močnega vetra hitro odpeljali čez Rakitno in se po panoramski vožnji spustili v Podpeč, čez Notranje gorice proti Brezovici in našo vožnjo zaključili v Centru mobilnosti Špan na Brezovici. Gostitelji so ob kostanjevem pikniku poskrbeli še za pravo pojedino, ki so jo pripravili v Hiši kulinarike Jezeršek. 

A to še ni bilo vse. Gostitelji so poskrbeli za bogat izviren program. Otroci so se lahko po mili volji igrali in sodelovali v številnih družabnih igrah, poleg tega pa so vsem udeležencem predstavili bogato izbiro električnih skirojev, koles in skuterjev, nekaj iz programa nam je bilo na voljo za testne vožnje. Ob tako bogatem programu aktivnosti ne preseneča, da smo se domov odpravili šele, ko je začel padati mrak. Srečanje smo izkoristili tudi za podelitev pohval in priznanj zaslužnim članom za leto 2020, saj nam to na prejšnjih srečanjih časovno ni uspelo. Seveda smo vse skrbno foto dokumentirali, nekaj izbranih fotografij si lahko ogledate v galeriji. Skratka, zaključek sezone je bil odličen, organizatorji pa zaslužijo vse pohvale za prelep nepozaben družinski izlet, za naprej je že ideja o tradicionalnem srečanju s kostanjevim piknikom. Hvala Ludvik, Damjan, Frenk, Jernej in Boštjan.

Besedilo: E. Šterbenk, F. Udovč, J. Prelac in D. Kolman