Zahvala predsednika za zaupanje

Na volilni redni skupščini 22. februarja je MBKS izvolil vodstvo in klubske organe za naslednji 4-letni mandat. Zaradi uspešnega dela v zadnjem mandatu skoraj ni sprememb in tako v upravnem odboru kakor tudi v drugih telesih ostajajo večinoma isti posamezniki. Skupščina je novo (staro vodstvo) soglasno potrdila.

Zaradi osebnih razlogov je funkcijo poslovne sekretarke zapustila Tatjana Voj, ki je v zadnjem mandatu zagnano delala in pustila pomemben pečat. Seveda ostaja članica v klubu in zanjo smo prepričani, da bo vedno pomagala po svojih najboljših močeh.

Predsednik Miroslav Brumat se zahvaljuje za izkazano zaupanje.

Na mestu predsednika ostaja Miroslav Brumat, ki je po svoji izvolitvi dejal: “Spoštovane članice in člani, hvala za zaupanje, ki ste mi ga izkazali s ponovno izvolitvijo. To je predvsem pohvala za celotno ekipo, ki je pomagala voditi klub zadnja štiri leta. Brez njih prav gotovo ne bi dosegli tako dobrih rezultatov. Seveda je delo kluba potrebno načrtovati, usmerjati in uresničevati, a to ne gre brez finančnih sredstev. Tu naj izpostavim odličen odnos z Mercedes Classic Managementom, vrhunsko sodelovanje z Autocommercem in vse vrste podpore s strani Avtocentra Špan. Brez njih bi še tako dobri načrti in obilica dela ne obrodila sadov.

Lado Šiško, Boštjan Čampa in Dijana Sepeta (od leve) se znajdejo tako pri organizaciji kot pri koordinaciji in izvedbi prireditev.

Urednik domače strani MBKS Denis Kolman jasno pove svoje mnenje in nikamor ne gre brez prenosnega računalnika.

Naš klub vztrajno raste, prihajajo nove članice in člani. Naš cilj je, nuditi jim kar največjo pomoč pri vzdrževanju njihovih starodobnikov in drugih vozil znamke MB, čim več veselja ob druženju s podobno mislečimi in koristne informacije o koncernu Daimler. Tako kot doslej bomo vlagali v izobraževanje naših članov o zgodovini, vozilih in naravnem ter družbenem okolju ter novostih, ki se dnevno pojavljajo. Vsekakor pa naša pomembna naloga ostane kakovostno druženje, tkanje prijateljskih vezi in medčloveški odnosi na najvišji ravni. Glede na ekipo, ki tvori vodstvo MBKS in se je že doslej odlično izkazala, sem prepričan, da bomo tudi v bodoče dosegali smele cilje, ki si jih sproti zastavljamo.

Ob zaključku se naj zahvalim dosedanji poslovni sekretarki Tatjani Voj, ki je v svoje delo dala samo sebe. “Tatjana hvala in računamo na Tvojo pomoč tudi v tem mandatu.”

Tatjana Voj ne obvlada zgolj poslovnih veščin, ampak tudi odlično vrti volan.

Besedilo: E. Šterbenk

Fotografije: E. Šterbenk, J. Prelac