Prijetno prednovoletno srečanje MBKS

Ljubljana, 30. 11. 2017

Prednovoletna srečanja so pri Mercedes-Benz klubu Slovenija že tradicija. Večina, vključno z današnjim, se jih je zgodila v Avtocentru Špan na Brezovici. Kljub slabemu vremenu s sneženjem in vetrom se nas je z vseh koncev Slovenije pripeljalo skoraj petdeset. Predsednik, Miro Brumat, nas je prijazno pozdravil, se zahvalil za sodelovanje in izpostavil nekaj najpomembnejših dosežkov v letu 2017. Namerno ni omenjal imen, vendar ni mogel mimo sijajnega dosežka Andreja Vidmarja, saj je že peto leto zapored postal prvak relijev AŠ 2005 zveze SVS in Frenka Udovča, ki je letos organiziral vrsto vrhunskih prireditev ter ekskurzij. Češnja na torti je bila čestitka naši članici Nataši Grom Jerina, ki je postala podpredsednica FIVA, kar doslej ni uspelo nobenemu Slovencu.

Predsednik je ob začetku programa nagovoril zbrane članice in člane.

Seveda nismo pozabili na članice in člane, ki so praznovali okrogle obletnice. Poleg tega se je v imenu Autocommerca tistim, ki so svoja vozila posodili za premiero posodobljenega S razreda na dvorcu Zemono, Boštjan Čampa zahvalil s simboličnimi darili. Večer se je nadaljeval s pogovori o naših pločevinastih ljubljencih in prijetnih doživetjih te sezone ter se zaključil s snovanjem načrtov za naslednje leto in izmenjavo dobrih želja.

Gospa Udovč (levo) in gospa Lenarčič sta poskrbeli, za lepo dekoracijo, prijazno postrežbo in odlične sladice.

Naš šampion, Andrej Vidmar vozi z angleškimi avtomobili. Za poskus smo ga posadili v Mercedesa 190 D, kar je takole komentiral: »Z veseljem bi ga vozil, vendar ne dizla, ampak takšnega, na katerem piše EVO.«

Navdušeno smo zaploskali novi podpredsednici FIVA Nataši Grom Jerina (na fotografiji stoji).

Ena izmed »okroglih« jubilantk je bila vedno nalezljivo vesela Diana Sepeta.

Ena izmed »okroglih« jubilantk je bila vedno nalezljivo vesela Diana Sepeta.

Boštjan Čampa (desno) se je za sodelovanje na dvorcu Zemono zahvalil med drugimi tudi Frenku Udovču.